Nikolai

Nikolai er den kjekke sønnen min, født 1998 og oppkalt etter sin oldefar som nok var Selbus sterkeste mann i sin tid. :)

Faktisk er Nikolai født på årets lengste dag, og samme kveld slo Norge Brasil i Fotball-VM i Frankrike under Egil "Drillo" Olsen. Det er det nærmeste jeg kommer til å omtale fotball på disse sidene, he he!

Nikolai er en snill og rolig gutt, flink med data og TV-spill, men liker også å bli med pappa og Ares på turer i skog og mark. Han har arva den gamle stolsekken min, og sitter gjerne på den og lytter til losen med Ares :)

Nikolai har også begynt å spille baryton, så får vi se om det blir musikk og korps i framtida eller ikke. :)

Nikolai mai 2010

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.09 | 04:09

Hei Martina, da fikk vel både du og din bror Stefan mer enn dere våget å drømme om? Zenta vant og Stefan var den gladeste vinner jeg har sett!

...
05.09 | 15:29

Jag är en jente fra Finland och min bror och hans hund KÄRRÅSENS ZENTA, ska delta i sin första Vega prov. Det är sååå spännande jag hoppas det går bra.
LYCKA TI

...
25.09 | 10:27

Hei! Jeg vurderer sterkt å skaffe meg en BFDB! Jeg må si at etter å ha lest hele artikkelen flere ganger blir lysten bare større og større! Vet du om en kennel?

...
29.08 | 16:51

- Kommer vel an på hvort nært konglene ligger ja, he he! Lykke til med valpen, det er en fin tid du har foran deg. Tren innkalling også:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE