Jakt

Jeg begynte å jakte midt på 1980-tallet, og det ble raskt en minst like stor lidenskap som fiske og annet friluftsliv.

De første årene var det rypejakta som var i fokus, etterhvert ble det gås- og andjakt og annet småvilt også. Jeg har også vært med på elgjakt, uten å lykkes med å felle noe.

Etter årstusenskiftet jaktet jeg rådyr for første gang, samtidig som harejakt med støver ga en ny dimensjon til jaktopplevelsene. 

Derfra var det et naturlig steg å også benytte drivende hund til rådyrjakt, og da mest med Exi, mora til Ares. Hun er årsaken til at jeg selv tok steget og bestilte meg valp etter henne, for petit basset griffon vendeen måtte det være!

Etterhvert har hundens arbeid i skogen blitt viktigere enn selve fellinga for meg. Vilt blir det i fryseren likevel:)

Ta en titt på albumene i undermenyene til venstre, der er det bilder fra forskjellig jakt. I Jaktloggen er det notater fra turene med Ares.

🙂

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.07 | 12:54

Hei. Jeg gir ut ett blad til veteraner I NSB opplag ca.120
Lurer på om jeg kan bruke gåsejakthistorien der?

...
08.09 | 04:09

Hei Martina, da fikk vel både du og din bror Stefan mer enn dere våget å drømme om? Zenta vant og Stefan var den gladeste vinner jeg har sett!

...
05.09 | 15:29

Jag är en jente fra Finland och min bror och hans hund KÄRRÅSENS ZENTA, ska delta i sin första Vega prov. Det är sååå spännande jag hoppas det går bra.
LYCKA TI

...
25.09 | 10:27

Hei! Jeg vurderer sterkt å skaffe meg en BFDB! Jeg må si at etter å ha lest hele artikkelen flere ganger blir lysten bare større og større! Vet du om en kennel?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE